Specialisten

Een verkoopplan op maat, omdat ieder huis speciaal is

Je thuis is de belangrijkste plek in je leven. En ook al heb je een nieuwe woning gekocht, je oude vertrouwde huis wil je natuurlijk met zorg verkopen. Een betrokken makelaar is dan ook essentieel in het verkoopproces. Allround Makelaardij staat in de top 100 van beste woningmakelaars. Je kunt de verkoop van je huis dus met een gerust hart aan hen overlaten.

In 2004 richtte Pieter Burgers Allround Makelaardij op. Eerst alleen in Tilburg, maar twee jaar later kwam daar een vestiging in Waalwijk bij. Pieter is nog steeds werkzaam bij het makelaarskantoor in Tilburg, maar sinds kort heeft Tijmen Smits er de leiding. Zijn vrouw Kim is ook makelaar en maakt het Tilburgse team compleet. Het motto van Tijmen is ‘willen is kunnen’, wat inhoudt dat hij tot het uiterste gaat voor zijn klanten.

In Waalwijk is Joris Paijmans de eigenaar en hij werkt samen met makelaar Wout. Commercieel medewerker Dian is de spin in het web van het Waalwijkse kantoor. Het is een jong, enthousiast team met een enorme drive om een goed resultaat neer te zetten waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt.

Allround Makelaardij staat niet alleen in de top 100 van beste woningmakelaars, de kantoren scoren op Funda gemiddeld een 8,9. In één van de reviews staat: “Je hebt echt het idee dat jouw huis speciaal is en dat ze er alles aan doen om het goed voor je te verkopen.”

Verkoopplan op maat

En natuurlijk ís jouw huis ook speciaal. Daarom werkt Allround Makelaardij bij iedere verkoop met een persoonlijk verkoopplan, dat op maat wordt gemaakt. De verkoopstrategie staat er stap voor stap in beschreven. Allereerst vindt er een reële en goed onderbouwde waardebepaling van je huis plaats. Vervolgens benadert Allround Makelaardij de woningzoekers in haar bestand en vindt er een vooraankondiging plaats op social media. Na een week wordt je woning professioneel op Funda gepresenteerd. “Daarvoor werken we samen met de woningcoaches van AV2”, zegt Tijmen. “Die zorgen onder andere voor prachtige (360 graden) foto’s, filmpjes, de styling van je woning en een deskundig meetrapport. Een goede presentatie is natuurlijk cruciaal voor de verkoop van je huis.” Een week nadat je woning op Funda en andere sites staat, wordt er al een open huis georganiseerd.

Energiebesparingsrapport en ‘vrij op naam’ actie

De medewerkers van Allround Makelaardij doen net dat stapje meer voor jou als klant. Zo is er jaarlijks een koopzondag en één keer per jaar een ‘vrij op naam actie’, waar de huizen vrij op naam worden aangeboden. Dat scheelt kopers overdrachtsbelasting en ook voor de verkopers is het gunstig.

Daarnaast krijg je bij een voorlopig energielabel van C of lager een gratis energiebesparingsrapport. Daarin staat wat er aan energiebesparende maatregelen mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. “Wij vinden het verduurzamen van woningen erg belangrijk,” legt Tijmen uit. “Daarom is dit een stukje extra service voor zowel de koper als de verkoper.”

Zoekservice

In de huidige woningmarkt is het van belang om als eerste op de hoogte te zijn van het woningaanbod. Daarom kun je op de site een gratis zoekopdracht aanmaken. Het voordeel daarvan is dat je op de hoogte wordt gesteld als een geschikte woning op de markt komt, nog voordat die op Funda heeft gestaan. Het volgen van de Facebookpagina van Allround Makelaardij geeft je eveneens een voorsprong.

Taxatie en aankoop

Ook als je alleen een taxatierapport nodig hebt, kun je bij Allround Makelaardij terecht. En wil je graag dat er iemand meekijkt naar de juridische stukken waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht? Dan is dat geen enkel probleem, Tijmen en zijn collega-makelaars doen graag een check voor je.

Maatschappelijk betrokken

Bij Allround Makelaardij hebben ze ook oog voor maatschappelijke projecten in de omgeving. Bij iedere verkooptransactie wordt er een donatie aan een goed doel gedaan. In Tilburg is dat Stichting Semmy en in Waalwijk wordt er aan diverse goede doelen gedoneerd.

Meer weten?

Neem dan contact op met één van de vestigingen of loop gewoon even binnen!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Tel. 0416-66 66 96
waalwijk@allroundmakelaardij.nl

Allround Makelaardij Tilburg
Korvelplein 21
25025 JX Tilburg
Tel. 013-592 00 80
info@allroundmakelaardij.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.