Specialisten

Voor interieuradvies en de laatste trends ga je naar Colors@Home John Verhoeven

Het inrichten van een huis, om er écht een thuis van te maken, is nog niet zo gemakkelijk. Al die mogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen kunnen ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Colors@Home John Verhoeven in Waalwijk vind je alles onder één dak: van vloeren tot behang en van gordijnen tot zonwering. Wel zo handig en je krijgt er ook nog eens professioneel interieuradvies.

In 1997 openden John en Jolanda Verhoeven een eigen zaak in Waalwijk, die toen nog John Verhoeven Stoffering heette. Er waren eigenlijk nooit concrete plannen om een winkel te beginnen, al hadden ze het wel eens gehad over een klein winkeltje dat dan alleen op zaterdag geopend was. Maar ze liepen tegen een mooi pand aan en zijn in het diepe gesprongen. “We zijn zonder al teveel na te denken gewoon begonnen,” vertelt Jolanda. “Het pand was ideaal en we konden een bedrijf goed combineren met de levensfase waarin we zaten. John werkte als zelfstandig stoffeerder in projecten en heeft dat langzaam afgebouwd en een particuliere klantenkring opgebouwd. Ik had de modevakschool gedaan en dat was een mooie basis. De rest van het interieurvak heb ik mezelf eigen gemaakt. Onze winkel liep meteen goed en we hebben er nooit spijt van gehad. Het is ook een ontzettend leuke branche. Als wij geweest zijn is alles weer mooi en netjes in huis en zijn onze klanten blij. Het is echt dankbaar werk.”

Colors@Home John Verhoeven

Inmiddels zijn ze aangesloten bij Colors@Home, een landelijk concept. Daardoor kunnen ze kennis uitwisselen met collega’s en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. “We hebben de vrijheid om onze eigen sfeer te bepalen, maar samen sta je sterker.”

In de winkel in Waalwijk vind je een ruim assortiment aan vloeren, gordijnen, zonwering voor binnen en buiten en behang. Drie tot vier keer per jaar is er een nieuwe collectie. John en Jolanda en hun team bezoeken zelf beurzen om ideeën op te doen en algemene trends te signaleren. “Maar we houden natuurlijk ook in de gaten wat onze klanten in Brabant mooi vinden en spelen daar op in.”

Interieuradvies

Een uitgebreide collectie zorgt voor veel keuze. Maar niet iedereen is even handig in het combineren van kleuren en materialen en voor sommige mensen is kiezen ronduit lastig. Het kan enorm helpen als je tips krijgt over hoe je de sfeer kunt creëren die je in je hoofd hebt en die past bij jouw stijl. In de winkel krijg je dan ook deskundig advies. “We zijn altijd behulpzaam en kunnen goed luisteren. Het gaat er niet om wat wij mooi vinden, maar wat bij de klant past. Al ben ik wel altijd eerlijk en zeg ik het als ik denk dat iemand spijt gaat krijgen van zijn keuze.”

Jolanda komt ook graag vrijblijvend bij je thuis om kleuradvies te geven. “Daarna kunnen we alles in de winkel veel gerichter uitzoeken.” Heb je een nieuwbouwhuis gekocht, dan kan ze aan de hand van een bouwtekening en foto’s van het huis interieuradvies geven. Als het nodig is gaan ze naar een kijkdag, om zo een goede indruk van de woning te krijgen.

Service

Service is bij Colors@Home John Verhoeven erg belangrijk. “We leveren altijd maatwerk. Onze vaste buitendienst heeft veel ervaring en inmeten en afwerken worden dan ook heel professioneel uitgevoerd. Klachten nemen we altijd serieus. Gelukkig krijgen we die niet zo vaak, maar we gaan tot het uiterste om eventuele problemen op te lossen. Dat wordt enorm gewaardeerd, we hebben niet voor niets zoveel vaste klanten.”

Trends

Tenslotte noemt Jolanda nog een paar interieurtrends ter inspiratie:

PVC- vloeren

“Op dit moment kiezen veel mensen voor een pcv vloer. Begrijpelijk, want ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en erg geschikt voor vloerverwarming vanwege de goede geleiding. Ten opzichte van laminaat dempen ze het geluid veel beter. En een pvc vloer is heel dun: samen met een ondervloer maar een halve centimeter. Voor iedere smaak is er wel een passende vloer, van een klassieke visgraat tot betonlook.”

Velours

Op het gebied van gordijnstof is velours of velvet een trend. “Mensen kiezen steeds vaker voor deze zachte, glanzende stof met een luxe uitstraling. Groentinten zijn populair, net als aardetinten.”

Vinylvloerkleed

Bij een vloerkleed denk je al snel aan lekker zacht materiaal. Heerlijk natuurlijk, maar niet altijd even praktisch. Bijvoorbeeld als je kleine kinderen hebt of allergisch bent. “Dan is een kleed van vinyl een heel mooi alternatief. Je haalt er zo even een doekje over, ideaal op een kinderkamer. Maar de kleden zijn zo mooi, dat ze ook prachtig staan in een woonkamer.”

Vlinderjaloezieën

“Vlinderjaloezieën hebben een stijlvolle uitstraling. De dubbel gevouwen banen stof openen zich zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt. In dichte stand ogen ze als een plisségordijn. Als ze open zijn lijken het horizontale jaloezieën. Je hebt dus de keuze tussen privacy en vrij uitzicht. Ze zijn er in stof, maar ook in een trendy leerlook.”

Meer weten?

Je bent meer dan welkom in de winkel, loop gerust eens binnen!

Colors@Home John Verhoeven
Besoyensestraat 77
5141 AG Waalwijk
Tel: 0416-563390
johnverhoeven@colorsathome.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.