AdWords uitbesteden

Specialisten

Studio K2K: persoonlijk interieuradvies met oog voor duurzaamheid

Een persoonlijk interieuradvies, met oog voor duurzaamheid. Daar staat Studio K2K voor.  Als interieuradviseur speel ik in op je wensen en probeer ik iets extra’s toe te voegen waar je blij van wordt. Want dat is de toegevoegde waarde die je krijgt als je mij inschakelt.Studio K2K helpt je graag bij praktische woonvragen als bijvoorbeeld:

  • Welke kleur verf of behang is sfeervol op deze wand?’
  • Hoe breng ik meer sfeer in huis?
  • Wat is de ideale indeling voor mijn woning? tot een compleet, in 3D uitgewerkt interieurontwerp voor één of meerdere ruimtes in je huis.


Ik begeleid je graag bij het inrichten en stylen van jouw eigen, unieke thuis. Van het geven van alleen een kleuradvies tot een compleet interieurontwerp, inclusief 3D visualisatie. Jouw situatie, wensen en ideeën staan voorop. De frisse en verrassende mogelijkheden creëert K2K.

Inspiratiebron

Mijn inspiratiebron is Zweden. De combinatie van een betoverende natuur met het Scandinavische design inspireert mij. De lucht, het licht, de ruimte en de rust. Het komt allemaal terug in mijn veelal moderne ontwerpen. Daarbij is Zweden een voorloper als het om duurzaamheid gaat. Die inzichten en visies integreer ik graag in mijn werk.

Binnen deze uitgangspunten kun je nog altijd heel veel kanten op. Ik probeer mensen soms ook uit te dagen om verder te gaan dan de standaardaanpak. Vaak hoor ik achteraf terug dat klanten het fijn vinden dat ik hen dat zetje gegeven heb bij iets wat ze uit zichzelf misschien niet aangedurfd zouden hebben.

Duurzaamheid

In de natuurlijke uitstraling van mijn ontwerpen zit ook gelijk mijn passie voor duurzaamheid. Bewust omgaan met onze planeet en onze toekomst, Er valt op dit gebied nog veel te winnen, ook bij woninginrichting.
Hierbij kun je denken aan het gebruik van tweedehands spullen of meubels en accessoires van gerecyclede materialen. Ik promoot Marktplaats, waar je met een beetje zoeken - prachtige spullen kunt vinden. Bijkomend voordeel is dat het ook van positieve invloed kan zijn op de betaalbaarheid.

Overigens zijn niet al mijn ontwerpen, adviezen en ideeën duurzaam. Puur praktisch gezien is het niet altijd mogelijk, en bovendien wil ik iedereen vrijlaten om hier wel of niet voor te kiezen.

Nederlandse ontwerpers

Daarnaast kiest Studio K2K bewust voor Nederlandse ontwerpers in plaats van spullen en materialen van het andere eind van de wereld te halen. Studio K2K werkt samen met een aantal duurzame Nederlandse interieurmerken, die terug te vinden zijn op mijn website. Daarnaast werk ik graag samen met bedrijven uit mijn omgeving die van alles kunnen leveren op het gebied van woninginrichting. Van een professionele verfleverancier tot meubelmaker en vloeren- en raambekledingspecialist.Studio K2K
Tibetlaan 13
5152 JG Drunen
T 06 470 704 99
kim@studiok2k.nl
www.studiok2k.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.