Lommerijk Waalwijk

Waalwijk - Waalwijk
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 560.000,-

Over dit project

Lommerrijk wonen
Lommerrijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen. Door de lage woningdichtheid komt het groen nog meer tot uiting. Heijmans ontwikkelt in dit plan 51 woningen. De kavels zijn ruim en de diversiteit in woningtypes is groot. Er zijn geschakelde semi-bungalows, vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. De 18 rijwoningen en geschakelde semi-bungalows zijn inmiddels verkocht.

Lommerrijk staat niet alleen voor ‘groen wonen’ ook comfort heeft onze onverdeelde aandacht. De woningen worden gasloos en op elke verdieping is er comfortabele vloerverwarming. Met het Heijmans SlimWonen huisbesturingssysteem bestuur je je woning op afstand. Thuiskomen in een warme woning en de verlichting aandoen als je er niet bent, het kan allemaal.

Schrijf je snel in op www.lommerrijkwaalwijk.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lommerijk Waalwijk
Koopwoningen
33
Prijs
€ 450.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waalwijk.

Aanmelden